Grunnkurs Moped 3 timer

Trafikkskolen åpner igjen! Viktig informasjon om smitteverntiltak ved trafikkskoler. Se informasjon i menyen.

Grunnkurs Moped 3 timer

 

2.1 Grunnkurs klasse AM146 Eleven skal innledningsvis i trinn 2 gjennomføre grunnkurs klasse AM146. Kurset består av 3 undervisningstimer, jf. § 10-6.

 Mål for grunnkurs klasse AM146, jf. §10-7:  Eleven skal gjennom drøfting med medelever og lærer, og gjennom refleksjon og opp summering, utvikle grunnleggende forståelse for hva kjøring med moped innebærer.

Eleven skal  

1. gjøre rede for reglene for førerkort og trafikkopplæring, og grunntankene i opplæringen   i klasse AM146

2. drøfte mopedførerens kapasitet og trafikkens krav

3. drøfte mopedens oppbygning med tanke på sikkerhet og miljø  

4. gjøre rede for mopedførerens bekledning med tanke på sikkerhet

5. drøfte eiers og brukers ansvar for kjøretøyets stand og bruk, økonomisk ansvar,   offentlige reaksjoner og plikter ved trafikkuhell  

6. drøfte begrepene sikker, strategisk og taktisk kjøring. 

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker rh-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Røyken & Hurum Trafikkskole A/S i Hurum - Drammen - Lier og Drøbak kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn